Det du har i dag er ikke godt nok. DiBo gir deg fremtiden NÅ!

Proffia har gleden av å kunne tilby fremtidens løsning nå, og er nå i god gang med å levere varmt vanns høytrykkspylere til de som vil være i front på miljø, når det skal rengjøres med mobile enheter.


Les mer om vår fremtidsrettede løsning, og ta kontakt om du vil være blant de første til å levere en faktisk grønn løsning på rengjøring!

Book en Demo allerede i dag!

Hel nye Dibo JMB-ME

JMB-ME+ er den første elektriske og Biogassvarianten høytrykkshenger fra DiBO. Med fokus på praktisk, ergonomi og et hjerte for mennesker og natur, passer tilhengeren sømløst inn i organisasjonens fornyede design -DNA. Grønt symboliserer den energieffektive og miljøbevisste måten selskapet utvikler, produserer, driver forretninger på og bruker alltid den nyeste teknologien i sine rengjøringsmaskiner.

DiBO JMB-ME+ er en høytrykkshenger med en elektrisk motor som drives av et 24,5 kW/t Li-ion-batteri. Tilhengeren styres av sitt eget intelligente state-of-the-art batteristyringssystem. Dette BMS -systemet sikrer at batteriet har en lang levetid og opprettholder ytelseskapasiteten. Et annet pluss: takket være den elektriske motoren synker støyproduksjonen til denne modellen til <75 dB.

JMB-ME+ er en økologisk, robust ytelsesmaskin. Unikt i markedet på grunn av kombinasjonen av 2 miljøvennlige drivenheter (pumpe og varme). Ikke bare hyggelig for miljøet, men også for menneskene som jobber med det, på grunn av begrenset støy og lave vedlikeholdskostnader.DiBO JMB-MG+ er en høytrykkshenger som fungerer fullt ut på CBG-gass (Komprimert Bio-Gass). CBG -gass er det mest klimanøytrale og Bærekraftig drivstoffet på dagens marked. En Kubota vannkjølt motor på CBG-Gass med CAN BUS-kontrollert ECU, som nøyaktig styrer alle motorparametere under ledelse av DiBO-styringen. Denne motoren er også utstyrt med et varmegjenvinningssystem som delvis forvarmer rensevannet i tanken.

JMB-ME tilhengeren varmes opp vannet av den nye generasjonen DiBO BLUE GreenBoiler. Denne miljøvennlige brenneren fungerer på CBG -gass, noe som betyr at drivstoffkostnadene er lavere og du oppnår en høyere effektivitet. En miljøvennlig brenner på 70 kW som har følgende viktige forskjeller sammenlignet med GreenBoiler:

• lavere drivstoffkostnader
• høy effektivitet på <93%
• Innvendig spole og spiral i rustfritt stål
• 45% lavere NOx -utslipp
• 55% lavere CO -utslipp


Tilhengeren er utstyrt med et nytt grønt beskyttelsesdeksel og er nå laget av dobbeltvegget polyester, og fås i flere RAL-farger. Det er også viktig at når trailerne er klare og fylt med vann, trenger den ikke lenger å åpnes på stedet når rengjøringen startes. En unik uttrekksskuff inneholder alt nødvendig verktøy og tilbehør.

Betjeningen av denne tilhengerne er også helt digital og enkel å betjene med joysticken. Det er en digital kontroll og varsling via visning av forskjellige funksjoner, inkludert batteriprosent og CBG -drivstoffnivå. Servicerapporter gjør tilhengeren veldig vedlikeholdsvennlig. Alt er utviklet med tanke på sikkerhet og holdbarhet, alt overvåkes og kontrolleres, samt justeres der det er nødvendig.

Book demo allerede nå!