Det du har i dag er ikke godt nok. DiBo gir deg fremtiden NÅ!

Proffia har gleden av å kunne tilby fremtidens løsning nå, og er nå i god gang med å levere varmt vanns høytrykkspylere til de som vil være i front på miljø, når det skal rengjøres med mobile enheter.


Les mer om vår fremtidsrettede løsning, og ta kontakt om du vil være blant de første til å levere en faktisk grønn løsning på rengjøring!


Hel nye Dibo JMB-MG

DiBO JMB-MG+ er en høytrykkshenger som fungerer fullt ut på CBG-gass (kompakt biogass). CBG-gass er for tiden det reneste fossile brenselet og det billigste. En Kubota vannkjølt motor på CBG-gass med CAN BUS kontrollert ECU, som nøyaktig administrerer alle motorparametere under ledelse av DiBO-styringen. Denne motoren er også utstyrt med et varmegjenvinningssystem som delvis forvarmer rensevannet i tanken.

tilhengeren varmer vannet med den nye generasjonen DiBO BLUE GreenBoiler. Denne miljøvennlige brenneren fungerer på CBG-gass, noe som betyr at drivstoffkostnadene dine er lavere og at du oppnår høyere effektivitet. En 70 kW miljøvennlig brenner som har følgende viktige forskjeller sammenlignet med GreenBoiler:

• lavere drivstoffkostnader
• en høy effektivitet på <93 %
• Innerspole og spiral i rustfritt stål
• 45 % lavere NOx-utslipp
• 55 % lavere CO-utslipp
tilhengeren er utstyrt med nytt grønt beskyttelsesdeksel og er nå laget av dobbeltvegget polyester, og er valgfritt tilgjengelig i ulike RAL-farger. Det er også viktig at når de er klare og fylt med vann, trenger ikke tilhengerne lenger å åpnes på stedet når rengjøringen startes. En unik uttrekkbar skuff inneholder alt nødvendig verktøy og tilbehør.

Betjeningen av disse tilhengerne er også helt digital og enkel å betjene med joysticken. Det er en digital kontroll og varsling via visning av ulike funksjoner, inkludert Vann måling og CBG drivstoffnivå. Servicerapporter gjør tilhengeren svært vedlikeholdsvennlig. Alt er utviklet i funksjon av sikkerhet og holdbarhet, alt overvåkes og kontrolleres samt justeres der det er nødvendig.

Ønsker du eller bedriften din å se maskinen i aksjon? Book en helt uforpliktende demo her!

Book demo allerede nå!