Høytrykks Tilhenger

Høytrykks trailere: flaggskipet fra DiBO rengjøringsmaskiner
Foruten omfattende utvalg av kaldt vann høytrykksvaskere og varmt vann høytrykksvaskere , er DIBO en anerkjent leverandør av et svært bredt spekter av mobile trailer montert varmtvannshøytrykksspyler. Disse høytrykksrengjørings maskinene er for både profesjonell og industriell bruk, med et driftstrykk fra 200 til 1000 bar. Det er også mange alternativer og tilbehør tilgjengelig for å gjøre rengjøringsjobben enda enklere.

Produkt Spekter

Dibo JMB Serien

DiBO JMB serie er en ultrakompakt mobil høytrykksrenser for varmt vann på en tilhenger med attraktivt utseende og utstyrt innvendig med de nyeste og grønneste teknologiene. Med egen strømkilde og uavhengig drift, også til bruk på steder der ingen strømforsyning er tilgjengelig. Med mulighet for rengjøring med kaldt eller varmt vann ved høyt trykk, er denne høytrykksrengjøreren egnet for et bredt utvalg av rengjøringsarbeider. Et lavt tyngdepunkt i midten på akselen sørger for optimal lastfordeling, som sammen med vekten  gir en svært komfortabel kjøring. 

Mer informasjon om Dibo tilhenger løsning?

Mulighetene er mange, har du behov for en komplett løsning til din bedrift? Ta kontakt med oss i dag  for en hyggelig prat!